Zon alleen

felix 046

Als toch de macht had, om al het verdriet, ellende, alle waanzin, te verdrijven, als kon ik dat goed kon maken, wat beschadigt werd! als ik elk nieuw leven, adem kon geven, waar het recht op heeft, als ik de lach terug kan toveren, de pijn verzachten, naast je kon staan, waar nodig was,als mijn kus je dat kon geven wat ontbrak, dan hoop ik dat ik nooit meer zou stoppen, dat tegeven wat nodig is, dan zou tijd, stil staan,dan waren oorlogen nooit geweest, dan was het leven, zo als het wezen moest en de adem ging door, zouden mensen lachen, kinderen herrie maken, de kippen, ook, dan zou iedereen gelukkig wezen, dan zouden we voor elkaar klaar staan, de handen in elkaar, dat kleine beetje genegenheid, waar niemand omheen kan, dat§ is mijn grooste droom, dat is mijn wens, mijn leven, doen jullie mee???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s