Wolk aan de

654

De Dichter en de Schilder

Denken is goed, denken, is als een massage, denken brengt oplossingen, denken brengt mensen, bij elkaar, tussen een legeruimte is altijd ruimte genoeg voor een gedachte, die daar in die ruimte andere gedachtens vind, zomaar tegen komt, soms blijf je lang, alleen, dan kun je ook nog praten, dan gaat je ineens denken en praten, zamen in die ruimte en kijk eens wat er gebeurt? er komen oren er komen ogen er komen gedichten er komen schilderijen er komt muziek, heel langzaam aan word er gedanst, handen vinden elkaar, weg is de ruzie, weg zijn de slechte gedachten en mensen kunnen dromen, mensen kunnen leven, zo als ze altijd geleefd hadden, willen, mensen genieten, hebben tijd voor elkaar, hebben ogen om te zien, oren om teluisteren en een hart klopt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s