Doe mij een ons, wat oud belegen kaas

denhaag 3

 

 

Zo is Nederland het enige land op de ze aarde, die zijn verplichtingen van zijn verloren oorlog niet is nagekomen na 74 jaar, alleen maar probeert, tijd te rekken, partijen tegen elkaar uit te spelen en dan maar hopen dat iedereen voor tijdig dood is, een intrige die terug gaat in de geschiedenis, waar alle moeilijk heden, ontstonden, voor en tijdens de oorlog, er na, wie waren betrokken? Japan-Duitsland-SD-NSB tot de politiek en natuurlijk het koningshuis, vooraanstaande families, die het gelegen kwam, dat geld uit de Nederlands-Indië snel weg gesluisd zou worden, jaartallen en bedragen werden door elkaar gehaald, niet echt benoemd, de laatste jaren duiken de documenten op, die kunnen bewijzen, het valse spel wat gespeeld werd over de ruggen van onze Opa, ouders, familie en ons, als of het niet genoeg was! dat een heerschap zich opwierp zonder de achterban om haar mening te vragen, komen nu, nieuwe mensen, die menen, dat nog eens dunnetjes over te doen, niet veel meer als pleisters op de wonden? niet meer als wat tot nu toe gedaan werd door Stichting Pelita, verzorging tehuizen, noem ze maar op, maar allemaal gaan ze het doel voorbij? Het Recht van onze ouders, wat te niet is gedaan? De Eer! die onze ouders verdienden! en nu als parels voor de zwijnen gegooid worden, een lijden vooraf, een Leidens weg daar na, die in het jaar 2019, opnieuw verzwegen, verborgen, gaat worden, geregeerd, door omkoperijen, waar de onnozele jeugd, niets vermoedend in trapt, zo als onze ouders Nederland vertrouwde tot in de dood en dit laatste werd het dan ook, DOOD, morsdood, doder als dood en toen hield het op, terwijl wij met de laatste stuiptrekkingen, mensen wakker proberen te schudden, geslepen wolven tegen de onschuldige jeugd, dan twijfel je? Maar het geeft weer kracht, te strijden voor dat RECHT wat zij nooit kregen!

3 gedachtes over “Doe mij een ons, wat oud belegen kaas

  1. Goed verwoord en heel veel dank ervoor. We zijn nu helaas maar met een minderheid. Maar trots op onze afkomst en smeken ligt niet in onze natuur.Alleen erg teleurgesteld dat niemand van de politici ook maar iets ondernomen heeft om de schandvlek ons aangedaan te compenseren.
    Ik gebruik het niet graag maar schoften dat is nog aardig uitgedrukt. Nogmaals dank voor dit artikel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s