Geamputeerde hagedisstaart

022 (2)

 

 

In deze kunstmatige wereld, waarin, we leven, waar, de God, mens heet, die schiep, geen schaap, hij schept, als een ijsverkoper, een kunstmatige wereld, om zich heen, plant daar bomen met te kleine kruinen en daaronder te kleine wortels, zodat, met kijk op de toekomst, de eerst beste orkaan alles van de aardbodem veegt, zo ook met de behuizingen, die worden lichter van constitutie en als dan de boze wolf langs komt, blaast die, alles plat en de biggetjes, in dit geval U, staan dan mooi in de kou, Planten,vissen,dieren, mens worden belaagt door plastic, eens de uitvinding van de mens, een verademing en gemakkelijk voor de mens en nu tevens zijn ondergang?

Zonder dat we het wisten, ook enigszins, konden vermoeden, of op de hoogte, werden gebracht, van een hoger geniaal, bijna geestelijk gestoord, idee, dat dit, een voorbode is, van de bewuste ontwikkeling van een plastieken aardbol politieke?

Mensen en dieren, vermoedelijk daarna ook het heelal, wat daar onvermijdelijk op zal moet volgen, kijk als je doordraaft, met je gedachten, moet je dat ook goed doen. Gelukkig, maken we dat zelf niet meer mee, daar schepen we onze plastiek kinderen toch gewoon mee op? maar stel, dat dit de doelstelling zou wezen van zo’n plastiek fabriek, zonder dat wij dit wisten en dat in een of meerderen, willekeurige viskomen, vissen zitten, met kleine plastiekmotoren, aangedreven plastiek visjes, te wiebelen en plastiek kinderen kijken, geopsideerd toe en misschien een van de ouders ook wel of een vriendje of vriendin, hond of poes, Kees, Mies,Teun vuur en Gijs, terwijl er plastiek geluid, uit de plastiek, luidspreker, plastiekt!, want het woord ~galmt~, word in het plastiek woordenboek, veranderd, radicaal geschrapt, door een plastiek hoogleraar, afgestudeerd, in de plastiekkunden en het hele woordenboek en almanakken talen, word vervangen door het woord plastiek, het betekend alles, het alles omvattend, het alles betekenende, het enige verschil en onderscheid, word alleen nog maar aan gegeven door, een kleur, het voordeel? De mens word niet meer, ziek, gaat ook niet meer, dood? nadeel? Er bestaat, jammer genoeg geen leven meer. Dit is waar ik al lang over na denk en U?

Een gedachte over “Geamputeerde hagedisstaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s