Poepgat,strak dicht geknepen-shitter tightly pinched pressure

P1060527

 

 

Terwijl ieder mens een droom heeft en sommige zelfs een natte, is het de laatste dag, van het jaar aan gebroken en voor sommige tevens het aller laatste wat ze nog mee mogen maken, als geboren optimist, heb ik dromen genoeg, straalt mijn lach me voor uit of breekt me op, in het nieuwe jaar, mijn haren golven in de wind, passeren de dampkring van het nieuwe jaar, terwijl de vuurpijlen al klaar gezet worden, in flessen of gewoon in de grond, hoeven mijn wapperende haren geen angst te hebben, want ik vlieg in de tijd vooruit, als het waren, gaan de cijfers van het horloge in een noodvaart voorbij, geluiden ijlen weg, verstommen en ik ben even in niemandsland, waar vrede heerst en de wens ook aanwezig is en voelbaar, verwoed probeer ik dat gevoel vast te houden ,op dat het niet ontglipt uit mijn omarming, als of het waar zou mogen wezen, zo zou zijn, een doorbraak in de wereld geschiedenis, terwijl we net de prijs van de vrede hebben mogen ontvangen en meteen in een nieuwe oorlog stappen, die heftiger gaat worden als we ooit gekend hebben, koppensnellers waren ooit ver ledentijd en de tijd haalt ze weer terug, als of we daar behoefte aan hebben, als of we daar op zitten te wachten? En zo ga ik het nieuwe jaar te gemoed, mijn ogen bloed doorlopen, gelukkig is dit van de drank, die me laat vergeten waar we naar toe gaan, met zijn alleen of we dit nu willen of niet. Een gelukkig nieuw jaar gewenst!

Een gedachte over “Poepgat,strak dicht geknepen-shitter tightly pinched pressure

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s