Was het maar waar, kon het zijn

P1060687

 

 

De Franse hebben gestemd, die uit eindelijk niet de Vichy victorie heeft gebracht, maar toch eng dicht nabij , het is een pat stelling en het zal een factor tijd worden! of een verandering in de politieke benadering van de economie, de toekomst, dus een verbetering, voor het volk, anders kunnen we stellen dat extreem rechts, meer dan twee derde van Frankrijk in het bezit heeft en daarmee de machtigste partij gaat worden van Frankrijk, dit hebben we te danken aan de mensen die de wereld politiek bepalen, oorlogen stimuleren en wapens export bevorderen, het plunderen van anders mans eigendommen, dus stelen, boeven, tuig, het word tijd dat regeringen begrijpen dat wij ze kiezen en dus voor ons daar zijn en niet anders om, elke ambtenaar moet beseffen dat hij ons dient en niet wij hen, het denken in de wereld zal en moet veranderen willen we deze planeet niet totaal vernietigen, Mars of Jupiter met kans op leven is geen uitkomst, een totale verandering betreft milieu, het omgaan met, zonder winst oog merk, want als mijn leven als gepensioneerde en het geld wat ik ontvang alleen maar bestemt is om de afpersing, te betalen, het instant houden van, zakken Vullers, multinational, dan zijn we op de verkeerder weg, hoe kun je mensen ontslaan, die huizen kopen en dan de lening niet kunnen betalen, waar een aasgier, de bank of privé, profiteert, deze aasgier praktijken moeten veranderen.

Voor de rest gaat het me goed, ik heb lol en geniet van mijn gezin, het weer speelt mee, niet te koud, soms weinig zon, wat wil je in december meer?

De stroom was uit gevallen een stomme werker trok de electreisietijdkabel kapot en een dorp veranderde in de pre historie, kaarsen aan, geen warmte bron, behalve zij die een hout kachel hadden branden en alle moderne huishoudens waren in het donker gehuld, en een ieder die opstond vroeg zich af, zijn wij de enige? Dus nee, dus waarom heeft een dorp geen hulp aggregaat? 2015 nog steeds, nog even, waarom? Omdat de mensen op de posten kortzichtig zijn zich teveel op de borst kloppen en te weinig visie hebben, want dat is wat je nodig hebt als je een belangrijke plaats in de maatschappij in neemt, die elke idioot heeft daar recht op en dit is door privatisering en bagatellisering naar beneden gehaald, je gaat een bejaarde toch niet vertellen hoe het leven in elkaar zit, als snotneus? Dit hokjes gedrag is kenmerkend voor de jaren Tachtig en heeft zich als een octopus, een soort kanker gezwel, ontwikkeld, tot op heden.

De geur verspreid zich zo als de niet helemaal af gedichte wc afvoer in mijn huis, die je laat kokhalzen, er is een hoop om over na te denken, alleen laat dit niet alleen door de politiek gebeuren, de zakkenvullers en het volk? Dat kijkt toe en heeft geen invloed, dit laatste dacht je, vuist op tafel, verander.

Een gedachte over “Was het maar waar, kon het zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s