Toch niet verloren, wel vergeelde foto!

Er zijn momenten, en dit is er één van, dat verhuizen niet alleen betekend dat je ergens anders komt te wonen? Maar ook dat bij het uitpakken van al dozen, die uiteindelijk een goede plek moeten krijgen! Dit? Deze doos wel heel speciaal was! Stuurde Alex me een week daarvoor een serie foto’s, met de mededeling ik heb een album hier in mijn handen? Als je verhuisd? Heb je haast, vandaag kwam deze foto! Alex vermoede zijn oom rechts onder? Bij één ontdekking, deel je de vondst natuurlijk ook met je achternicht Gwenn, deze laatste heeft een sterk geheugen en herkende haar vader Jan Thomas-Scheers, natuurlijk duidelijk herkenbaar overgrootvader Maurits, maar wat maakt deze foto zo extra waardevol? In de stamboom gapen twee namen, zonder een gezicht? Slechts één kale naam, met data! Deze greep uit dat album en ik vermoed dat de kleur, patroon, een krokodil achtig patroon heeft, misschien licht groen? Voor het zelfde geld zit ik er helemaal naast? Maar waar ik niet naast zit? Is op de foto links, Jan dan zijn broertje Johan! En dan komt hij? Jaren was zijn naam slechts het enige wat over gebleven was, nadat hij verdronk was met man en muis, als matroos! Adriaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s