Ineens, zo anders, ook al zijn jullie allemaal dood!

69127483_641847619674284_8341206408754102272_n

 

 

En zo zag de wereld er ineens anders uit? Niet jullie uitdrukkingen op jullie gezichten? Nog het genieten van dat moment, die dag, voor mij is het of jullie verwoed pogen zamen te zijn en natuurlijk is dat niet zo? wat moet je anders vertellen van wat je niet weet, waar je alleen maar naar kunt gissen? Nog een wonder dat er mensen zijn die jullie herkennen en behalve zij? waarvan we weten dat ze omgekomen zijn? Uitgeroeid-vermoord en slechts enkele er van, een natuurlijk dood!

Vandaag weer zo’n herhaald, misleidend kranten bericht, over het aantal dat misschien werkelijk was omgekomen? Altijd het minder erg maken, het viel wel mee? Altijd alles wat mee viel, vooral als je er zelf niet door getroffen bent? terwijl deze foto gewoon in twee! geknipt kan worden, om te begrijpen, wie er verdwenen zijn, laat staan de hel die volgde voor wie het nog na kon vertellen? dan die enkeling die tot zijn oude dag, terug kon kijken met het gezin, het bruidspaar is het, in ieder geval gelukt! in de USA, via Nederland, van de getuigen? een kwam uiteindelijk in Limburg, nog een in de USA maar overleed al 1960, een in Nederland, hij overleed vroeg! ook 1960 en een familie overleed beide daar, slechts hun kinderen en kleinkinderen begonnen een nieuw leven in Nederland en USA, een man en vrouw, ging na het feest terug naar Suriname of Curaçao en dit was die mooie dag 19 October 1934 Bandung Nederlands-Indie!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s