Borsten, Beelden van steen!

Terwijl! terwijl, door mijn hersens stroomde, ga ik nog steeds, o.a Stamboom forum na, om te kijken naar nieuwe gegevens, over aanverwante familie, soms kijk ik mee naar andere onderzoeken en naar de? Antwoorden! Ik sta steeds versteld van de gedrevenheid, om een ander te helpen? Bijna uitstervend? Ras? zou je zeggen!

Via het My Heritage DNA? druppelen nog wel gegevens binnen, maar deze zijn vaak te ver weg en hebben te weinig gegevens,in hun stamboom, om daarmee verder te komen, in de derde ring wil het nog wel lukken, maar als dan ook nog? de werkelijke verwekker ontbreekt, bij naam? Dan word het gokken en dit laatste is natuurlijk funest!

Net zo funest als het arme schepsel opzoek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s