Kabbelen,knabbelen,meer, zee!

 • Daar vond ik weer een aangehuwde familie, verbleekt, door de jaren en wie weet, zijn zijn echte stoffelijke resten, ergens verdwaald in die afgrijslijke oorlog, die voor Nederland als minder “erg “word bestempeld, ieder geval, nog steeds niet zijn erkenning, Eer, Soldij en alle toe behoren heeft gekregen, dan alleen blikken onderscheidingen, deze laatste worden gretig door legerleiding gebruikt, als de gebruikelijke, mosterd na de maaltijd, die de schatkist gevuld moet houden, voorde poppenkast daarom heen! Of zijn de woorden woorden “theater” beter op hun plaats? Waar de afbeelding van het laatste avondmaal! Schril afsteekt, feestje die gegeven worden, als troost! Troost voor wie? Genot voor wie? En al die troost meisjes, jongens, mannen? Zo schiet het woord Carrousel door mijn hoofd! Beter als een kogel uit een geweer of pistool!
 • Een gedachte over “Kabbelen,knabbelen,meer, zee!

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s