Sapperflapniet gedacht

Zo ging, terwijl ik probeerde te slapen, mijn moderne bieper, wat een teken is van een binnenkomende melding? Een beetje verergert, kijk ik naar het bericht? WordPress.com meldingen, met een naam? En reactie, positieve geluiden, waarop ik terug schreef? Ik had een vriend die zo ongeveer heet? Nu nog geen twee minuten later? Dat ben ik? Nou dat slapen hoefde ook niet meer! Was klaar wakker, want 16 jaar geleden of langer of korter was ik nog op zijn feest geweest, toen zijn weder helft leefde, na het vernemen van haar heen gaan, heb ik gezocht, in gaten en hoeken van mijn PC, niets gevonden en dan terwijl je probeert te genieten van je slaap, kun je spreken van een wonder! Wat heet? Wie schrijft, die word gelezen op een dag! Natuurlijk is het gezegde anders, het mocht de pret niet drukken en zo kwamen beelden van het verleden weer naar boven? Maar ook dat Theo zei? Dat heb ik nooit geweten van je, je verhaal, ik lees het nu pas en vroeger praat je daar ook niet over? Je voelde je al ellendig genoeg, verdoofde je zelf met drugs, Theo was monteur, niet een gewone monteur? Een monteur die verstand had van Hy Citroën, Jaguar en Peugeot omdat hij het altijd druk had, moest je een list verzinnen? En die werkte als volgt, je ging naar zijn vrouw Ria! Kreeg een bak koffie en dan terloops vroeg je wat er nog ontbrak in huis, dan zette Ria altijd een bedenkelijk gezicht op? Haar bril iets voor op de neus en keek je dan strak aan? Deze keer was het antwoord? Omdat het nog op mijn netvlies staat! Vloerbedekking, nu had je in die jaren van die gevlochten tegels, waar je water twee keer per week op moest gooien, wilde je ze niet in honderdduizend stukken, kapot lopen, ze had daar tabak van, zant en stof, ze wilde zwart wit geblokt linoleum zonder naad, Dus op pad, regelen, want voor die tijd mocht Theo mijn auto niet na kijken! En terwijl ik van de oprit afreed, dacht Theo dat hebben we weer goed voor elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s