Olifant korte snuit,afgeknipt

buigen

 

 

Ik vrijwilliger verbonden aan, de @Indische Kwestie / Indisch Platform 2.0 heb vragen! met vragen bedoelen ik niet een vraag? Was het maar zo simpel?

Ik stel deze vragen, aan onze minister Mark Rutten, waarom is Mark Rutten de enige, die de Indische Kwestie tegen werkt, ja? Rutten cabinet 1,2en drie? Wat is zijn belang? Vraag, ik me dan af? wat gaat er schuil achter dit hardnekkige afwijzen, zwijgen, ontkennen, negeren, belachelijk maken van?

Heeft zijn collega Paul Blokhuis hier iets mee te maken? Die al stottert, als hem slechts een eenvoudige vragen gesteld worden in de kamer? Ik komen hier later op, terug!

Ligt het probleem van Mark misschien psychologisch? Diep geworteld in zijn onderbewustzijn? In dat geval is een bezoek aan een goede Psycholoog voldoende, deze blokkade eindelijk op te heffen! Mark!

Maar stel dat de oorzaak bij je vader zit? Het bewijzen tegen over je vader? Als een geslaagd zakenman? dan kunnen we simpel spreken van een minderwaardigheid complex, ook dan meteen door @Tweede kamer, naar Psycholoog gestuurd worden, mobieltje inleveren bij de balie!

Maar stel dat de oorzaak, in de verhalen van Vader naar zoon, over zijn eerste vrouw, dus niet de moeder van Mark, gestorven in Nederlands-Indië? heel triest, maar een vrouw waar weinig woorden vuil over werden gemaakt? Doet mij vrezen, met grote vrezen, dat er met deze vrouw iets anders is gebeurd, anders werd ze niet in een doofpot gestopt? zou zij niet net als mijn moeder? gedwongen zijn tot het slapen met een Japanse commandant of bewaker? die misschien, uiteindelijk genoeg van haar had en haar doodde? Of beging ze zelfmoord, uit schaamte? Of werd ze afgewezen bij de bevrijding of  al daarvoor door de vader van Mark? En pleegde toen als nog zelfmoord? Of was die vrouw maar een Inlandse vrouw, waar van er miljoenen rond liepen, voor het oprapen dus, en een van de zovele die het niet heeft gehaald, die eindstreep?

In dit geval raad ik Diepte Psychologie aan! niet terug naar start, een paar jaar geen mobieltje en zeker niet terug tweede kamer, ook niet naar Brussel?

Want wat doe je in Brussel? je volk, je land verkopen, zo als ooit in Nederlands-Indië? Economies belang voor de bedrijven, niet voor het burger belang? Is dat wat je hebt geleerd? In je gene zit?

Wat is de betrekking van Paul Blokhuis, waar van we begrepen dat in de oorlog ernstige dingen gebeurde in zijn familie, maar waarom dit allemaal rondom de Sophialaan no 10??

Wat houd Marl Rutten tegen, gefluisterd word? hij verdedigt, als een Buldog, het Staatsbelang? Als dit zo is? dan mogen hier vragen over gesteld worden, anno 2019, Recht van openbaring, in Tweede Kamer, de directe ontheffing onschendbaarheid van de minister president!

Natuurlijk Mark ik kan er helemaal naast zitten!

Mark, dit zijn dus allemaal veronderstellingen, de enige die de vragen kan en moet! ontwrichten is Mark zelf? Dit is ben je verplicht! en ik zeg het heel duidelijk “Mark Rutte” Verplicht, aan onze Opa, Oma, vader, moeder, tante, oom, familie, broers en zussen en ons, wij van de @Indische Kwestie 2.0 o.l.v. o.a. Peggy Stein, Anton te Meij en Leo Ambon Reawaruw en de hele achterban, nu heb ik het over een achterban, minister president Mark Rutte, deze achterban bestaat uit vrijwilligers, mensen onbetaald, geen subsidie vreters zo als de zich zo, opwerpende wulpse instanties om U heen?

 

Een gedachte over “Olifant korte snuit,afgeknipt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s