Donderwolken,blikseminslag

feest felix 2011 481

 

 

67 jaar, het leven liep toch al zo anders, geen wonder al die knopen, die spinnenwebben bedekt met douwdruppels in de morgenstond, de Baboe spreekt, laat van zich horen! Het zet mijn leven op zijn kop en toch ook weer niet!

Je bent geen zoon van je vader? je vader kwam na langetijd weet thuis en trof een andere man met mijn moeder, ik ben verwekt ergens in Mei 1949, wie! was toen met mijn moeder? En wat heeft mijn vader al die tijd gedaan? Ben ik daarom ter adoptie geplaatst? Was daarom dat briefje van mijn moeder dat ik van adel was, om aantegeven, dat mijn vader mijn  vader niet was en mijn zusje een halfzusje was? en slechts van de zelfde moeder stammen?

Ja daar sta je dan met de mond open en klapt op het zelfde moment weerdicht en blijven vragen binnen stromen, als ik die toch al niet genoeg had! Gelukkig heb ik DNA test gedaan en meerdere testen volgen en zo gaan we dan kijken waar we belanden, ben al zovaak ergens beland, kan dit er nog wel bij!

Even mijn haar kammen, want als je haar maar goed zit, lang leven het leven, wat zo vol is met verrassingen!

 

 

Een gedachte over “Donderwolken,blikseminslag

  1. Heftig hoor! Maar dat komt helemaal goed want jij hebt toch altijd je haar goed zitten😁?

    Groetjes,
    Peter

    ________________________________

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s