Aan tafel of er naast

P1080278

 

 

Omdat een belofte waar gemaakt moet worden, wil ik schrijven over Indonesisch restaurant Kraton Rosbeijer in Leusden, waar ik door mijn vriend Paul terecht kwam, waar we met zijn gezin een geweldige avond hebben doorbracht, was het niet alleen die vriendelijke ontvangst, die begint bij de voordeur, zo als het hoort en de vraag hebt u gereserveerd? Dit laatste is pijnlijk als je op goed geluk komt, dit laatste raad ik dan ook niet aan, die teleurstelling! Die geuren, de gezelligheid, ontspannen, soms een gesprek met mede bezoekers! Een bediening, die soms erg druk is, waardoor je iets langer moet wachten, dat mag de pret niet drukken, een drankje vooraf, een ontspannen sfeer maken het wachten, als geen straf, eerder begrip, waarom het zo druk is daar, terwijl je jas op gehangen word voor je en je naar je tafel gaat, kijk je om je heen, naar de inrichting, die gedeeltelijk lijkt op dat Indische, waar voor je komt en toch ook het moderne, van uit die tijd waar in we, nu leven, de geur uit de keuken doet je watertanden, de borrel staat al voor mijn neus, we proosten op onze gezondheid, de menukaart aangereikt, een kaart die er niet om liegt, keuzen genoeg, zelf zoveel dat ik twijfel en het aan Paul overlaat, de goede keuze te maken, ogenschijnlijk lijkt het geserveerde matig geproportioneerd, het tegendeel is waar en mocht je te kort komen word bij geserveerd, ik moet U eerlijk vertellen, zelfs ik met mijn eeuwige honger, kon niet alles op krijgen, de gulheid van al dat overheerlijk eten, doet je wanen in de tropen, laat je gedachten ontsnappen uit dat dagelijks leven, zelfs dat eens verloren land, waar we vandaan kwamen, erg opvallend was het aantal Nederlanders, wat als bezoeker aanwezig was, wat duid op de kwaliteit van het eten, erg jammer, toch wel begrijpbaar, dat gastvrouw verborgen was in de keuken en de gastheer achter de bar, bij gestaan door een goede jonge bediening, het geen bijdragen aan werk gelegenheid en daarom hoop ik ook dat, de Kraton uitgebreid zal worden, dit om vooral! geen mens in de toekomst te hoeven afwijzen, ik weet, vele kennen deze Kraton maar al tegoed, toch zou ik willen dat bussen vol gasten kunnen komen, zonder af gewezen te worden en werk plaatsen gecreëerd worden, die we zo hard nodig hebben in de toekomst, aan te raden is! boek per Internet, zo als ik deed en wees te vrede met de plaats die beschikbaar is, voor mij, het beste wat me overkomen is en tevens het meest ontspannen restaurant, bedankt Tien Loedyo Hartono

Hamersveldseweg 57-3833 GL Leusden

Een gedachte over “Aan tafel of er naast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s