Twee kwartjes

foto Joh 071

Word het niet tijd, dat er opscholen, geen sprookjes worden vertelt? word het geen tijd dat kranten ophouden al die nonsens teschrijven, die hun gedicteert word, van hoger hand, die zelfde hand die meent temogen bepalen, voor de burger, wat goed is en wat, niet goed is voor ze, dat zij, bijvoorbeeld, mensen grond kunnen afpikken, voor, zogenaamd algemeen welzijn of doel en als je het niet wilt afstaan, zij wel even een wet kunnen maken, dat het dan toch kan, legale diefstal? en dat het dan niet die mensen zijn in die oeverheid die getroffen worden door die nieuwe wet! was dat, wel het geval, dan worden daar nieuwe regels op aangepast, zo dat zij nooit de dupe kunnen worden! Dat een gemeente de macht heeft, te bepalen zonder u, wat er met zijn eigendom gebeurt en als je het niet goedsschiks gaat, dan kwaat schiks, Hebben we daarvoor mensen gekozen,ons te vertegen woordigen in een gemeente,die nieuwe weg, die moet komen, komt vast niet door het huis van de burgemeester en zijn staf, misschien door het huis van de tuinman die in de tuin van het gemeentehuis werkt, welke gek, heeft het voorstel, een snelweg temaken door het paleis van onze Koning en Koningin?maar er zijn genoeg gekken, die zoeken, naar gekken, waar dat dan wel kan en wie zijn dat dan? de zwakke, de mensen die zich niet kunnen weren of verdedegen, daarmee zouden we alle gemeentes en overheden voor het Haags gerechthof moeten slepen, voor schending van mensenrechten, schending van eigendommen, een gemeente bezit genoeg grond, om zich daar zijn maffe plannen te bedenken en uit tevoeren of anders moeten ze eens toe kunnen geven, dat de plannen niet uitvoerbaar zijn, zo als ik, moet beseffen dat ik slechts, een hondehok heb, waar ik geen kasteel van kan maken, ik heb me daar bij neergelegd, laat een gemeente of overheid, dat nu ook eens doen, dan bleef, er misschien ook, gelden over voor zijn onderdanen en minder voor hunner vrienden en vrienden van zijn vrienden.

Een gedachte over “Twee kwartjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s