Links-Recht-schelden

foto Joh 072

 

 

Een tweet, die tot nadenken zet, van de Correspondant, werd niet ontvangen zo als je zou denken, terwijl het Kranten artiekel , wel degen lijk een oproep aan de mens stelde, waarop het woord linkse rakkers, kwam en andere verwensingen, die eigenlijk, dat weer geven wat toen in Duitsland en Europa gebeurde, mensen die behoefte hebben, hun stem aan Wilders te betuigen, met dit laatste maak je me zeker niet blij, waarom niet? Omdat Wilders niet met menselijke oplossingen komt waar ik achter zou kunnen staan, en het kante bericht in de kamer wijst een beetje op de provocatie van Hitler, niet dat Wilders ooit, de kracht zal hebben als deze man, maar met een Europa rechts, zal hij een onder geschikte rol gaan spelen, zelf dat heeft hij nog niet door.
Als de KKK feest viert tijden de verkiezingen, hou ik mijn hart vast, als Europa feestviert, na zijn overwinnig, als of ieder anders zijn! van huid of geloof, verdelgt moet, gaan worden of ieder geval geneerd, opgesloten, vergast, weg gevaagd, door een billioner, die alleen uit is op meer geld, wat wij, als wereld burger op zullen moeten hoesten, dan denk ik, daar heb ik nog even tijd voor nodig, om dit op een rij te zetten en het klopt het is stilte voor de storm, gekapseld in angst, voor mensen die wel degelijk, na kunnen denken, het is de zelfde media die Hitler aan de macht brachten en ik ken de schaamte van mensen die toen, het zover was, weg kropen, relieken verstopte, die kon bewijzen, dat ze er ooit daar achter stonden, wat wij noemen de anti christ of wel de fascist, die denkt hoger te staan, als waar voor hij geboren is en zelf moord als oplossing zien, voor de gepleegde moorden en toen het afgelopen was, wist niemand van niets, zo als de hele wereld, niets wist.

Een gedachte over “Links-Recht-schelden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s