WATERBEEST? WAT?

P1080036 - huw. zus Emmy -1932

 

 

En zo werd de foto, die ik ooit kreeg ergens, in ongeveer 1982, van een voor mij totaal onbekende, die foto, zijn complete beeld, niet alleen dat? Ik weet nu dat die foto gemaakt is twee jaar voor het eerste huwelijk van mijn moeder en niet zeker is of deze man achter haar staat, ook die man is, die we gevonden hebben, mijn moeder was een mannen verslinder, dus ik had het, met vrouwen!, niet van een vreemde, dit is belangrijk, als je weet waar je vandaan komt, je wortels kent, vandaag! is de dag dat de vogels in mijn buik zingen, de zon straalde er weer op los en het zal even duren voor ik alles bevat en zo waar ook een foto van mijn moeder, met mijn zusje en mij, dit komt in een ander verhaal en het schrijven word nu minder lang, daar ik zo op gewonden ben.

Een gedachte over “WATERBEEST? WAT?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s