Cute-kut

DSC_0016

 

 

Soms is het leven als een wok, veel olie, dampende geuren die opstijgen en daar om heen, gelul een camera of foto toestel een lens die inzoomt, een oog die kijkt een pupil die verstart, de schrik van je leven, ontgoocheling, niet heus of wel waar? Zo als een flipperkast en wie had het over The Who, waar tommy zijn bek ook open doet en Jeff Beck speelt, alle muzikanten hun vingers of stokken gebruiken zangers en zangeressen hun kelen schor schreeuwen, mensen op gezweept, drug in rook op gaan en alles gaat zo als het niet had gemoeten, we hadden geen keus en de keus die we maakte, was verkeerd, had ik alles anders kunnen doen, jouw had ik niet willen missen in mijn keuzen, hoe fout ook, kon ik maar, zo als ik denk nu!jouw filteren, scheiden, van het afval, afvallig zo als ik was naar jouw, natuurlijk snap je niks van wat ik zeg, wat ik schrijf, zo als ik niet snap wat gebeurt is, dat leven moest zijn, ver weg van waar ik vandaan kwam, hoeveel liter brandstof? Was nodig, zodat ik jouw ontmoete? Jouw zwijgen naar mij! Als of ik niet voldeed, aan jouw verwachting, wat kon ik daar aan doen, ik wou dat het anders was, ik wou dat ik oprecht was, wat ik dacht, dat wat ik was of zou moeten wezen, die kronkel, zo krom, als of een slang me wurgt, de wurg greep ten top en judo helpt dan ook niet, het was wel een poging en hoe kan ik nu zijn wat ik had moeten zijn en nog steeds niet begrijp, me suf peins en zoek, in alle gaten en hoeken ook in mijn kont, botten en krap mijn huid, korsten onder mijn nagels, weg halend met mijn tanden, op vreten die korst, verzadigt voor even, kon het makkelijker! Ja, maar niet voor mij, niet voor jullie, wat vind ik dat erg, zo had ik het graag over gedaan, alles terug in de ….. en uit in de ….., dit terwijl het regent met pijpen stelen, buiten, gelukkig niet binnen, laat staan in mijn hoofd? En dat verdomde glas is weer leeg en mijn vrouw ronkt en ik zou er vandoor willen gaan, had ik niet mijn dochter, waar ik ziels veel van hou, wilt U ook wat?

Een gedachte over “Cute-kut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s