Reuzen laarzen gelukkig van rubber

P1060687

 

 

Het hart verwarmende, delen en mee zoeken over de hele wereld is begonnen, met een kijk cijfer die alle records te boven gaan en even in de wachtlijst gezet door Den Haag, kan ik rond 14.00 de uitslag weten of niet, spannend!!!Ik zie vlaggen verschijnen, van landen waar ik ooit geweest ben als kind van twee, voor een tussen stop of overstap of landen waar ik overheen gevlogen ben, om Nederland te kunnen bereiken, het Amerikaans continent word ook wakker geschud en op de Emiraten konden ze het ook niet na laten, Indonesië word ook wakker en daar is het ook allemaal begonnen, denk niet dat ik Maleis spreek of schrijf, heb er de vertaler er op los gelaten en geplakt, van de schoolmeester zal ik dus een onvoldoende krijgen, daar ben ik al aangewend uit de tijd van de lagere school tijd, wat weer uit eindelijk goed gemaakt werd door mijn studie in Duitsland van vier jaar, in Self-Psychologie een vak wat ik zelf maar even uitvond in 1975 toen mijn Psycholoog geen antwoorden op mijn vragen had en eigenlijk alleen maar gewent was te luisteren en onder tussen een zijn boek schreef of ieder geval een ontwerp daarvan.

Self–Psychologie, het begin naar je zelf kijken en behandelen, dus als het waren her programmeren van je, beter functioneren, in de toekomst, omdat ik tijd genoeg had deed ik als ontspanning schaken en kunst, Drugs en verslaving, daar na leerde ik Gotische Lezen, zodat ik die Die farbenLehre von Goethe ook in de oorspronkelijke schrift kon lezen, want die had zeker mijn aandacht getrokken, door beknopte uitgaven, daar plakte ik de Chinees en Japanse kunst bij aan, vond nog net tijd duizend andere belangrijke dingen aan toe te voegen en s,avonds las ik voor de ontspanning alles wat me aan geboden werd in de Bibliotheek al daar, tot ik door draaide een poosje gek was, krabbelde weer over eind en ging Intarsio, is inleggen en dit keer met Fineer, werken maken om het balans in het leven te herwinnen,

Mijn nieuwe ouders waren zo blij met deze ontwikkeling dat ze me, olieverf en kwasten bezorgde, zodat ik begon te schilderen, ieder geval een poging waagde, in mijn vrije tijd, besprak in de problemen van mede studenten, die variërende van het probleem transseksueel zijn, lid zijn van de Bader Mainhoff groep en alle ellende van dien in de laatste maanden versloeg ik nog even de plaatselijke schaak en backgammon kampioenen , mijn inlegwerken hadden de perfectie bereikt en eindelijk ging de deur van de wereld open, in mijn hoofd op geslagen, het geen ik geleerd had, kreeg ook nog een diploma mee, die ik maar weg gegooid heb.

Aan de slag met het nieuwe leven, aan de Nederlandse grens gekomen, was de Einstein Theorie ook op gelost, heb daar vier jaar over gedaan en nu ben ik dan zeven en dertig jaar verder en het was de moeite waard omdat gevecht met je zelf aan te gaan, een soort Judo met een spiegel voor je.

Een gedachte over “Reuzen laarzen gelukkig van rubber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s