Stier met ballen

DSC_0863

 

Waar kun je naar toe, Amersfoort, waarom Amersfoort, omdat Amersfoort iets heeft wat je nooit zou hebbengedacht, oke je moet op passen op je snelheid, maar als je zo glijd door de straten, ontdek je een plaats die alles in zich heeft, warmte, uitstraling en hoeken waar van het de moeite waard is enkele dagen te vertoeven in deze oude stad, ik zelf verbaasde me over de ruimte, aan gepaste beelden en posante Beelden her en der versprijd in het stads beeld een ruimte die met oversteek plaatesen, waar je zeker weet dat je niet overreden word door voorbij tekkend verkeer, waar een vreetschuur is ge opend en waar je voor wijnig geld kunt eten, ze noemen zig Foodvillage en ik kan U verzekeren, geweldig, geen last van je kinderen, want die vinden wat ze lekker vinden en ik keek toe, genietend van mijn nassie rames en het gezin iets anders, winkels genoeg en plezier al om, was Amersfoot dichter bij dan zou ik komen elke dag om te genieten van je schoonheid.

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Stier met ballen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s