Kroon, gekroond misschien

DSC_0721

 

 

Ja, zo zijn er fouten en kun je opnieuw beginnen met je verhaal en het verhaal ging over een Prinses, iemand die je niet elke dag zult ontmoeten, zo als gewoonlijk heb ik altijd pech, met vriend Paul Morel gingen we met de Jeep naar het Station Amersfoort, waar wegens problemen bij Utrecht een vertraging ontstond zo dat we twintig minuten moesten wachten, voor dat de Prinses aan kwam, nou ik zal je vertellen, een plaatje!, niet te overzien en het klikte gelijk als of we oude bekende waren, als of we ons hele leven samen op gegroeid waren en dit laatste is niet waar, het feest in ISVW Leusden was een reden oude vrienden te mogen zien en onze Prinses Donna was thuis als of het, zo had moeten wezen, haar uitstraling sloeg over op alle aanwezigen en we hebben de dag van ons leven gehad, natuurlijk had ik dit verhaal veel langer willen maken, natuurlijk heb ik veelmeer te vertellen over een ontmoeting uit het verleden in het heden, misschien is het goed te zwijgen hier, en denkt U maar verder.

Een gedachte over “Kroon, gekroond misschien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s