Van Mars en terug

P1060884

 

 

Wie David Bowie niet kent, heeft pech gehad, heeft wat gemist van het leven, heeft gemist een veel zijdigman, die op mijn leven grote indruk gemaakt heeft, in een tijd dat ik verloren rond liep door de straten van Nijmegen en aan de gebroeders Oliemuller heb ik te danken dat ik in aanraking kwam met zijn muziek en die van Loo Reed, dat was de tijd van experimenteren en heb dat ook gedaan met volle teugen en als een van de eerste in Nederland, die Bowie op E-track had en de muziek galmde door Bose boxen in mijn toenmalige XJ6, zilver grijs, zijn muziek heeft me altijd vergezeld in die eindeloze uren die ik op de Duitse autobaan door bracht en terug.

Jammer genoeg heb ik nooit een live optreden kunnen zien en heb het moeten doen bij mijn Sony installatie en vind de studio opnames nog steeds beter als live opnamen die ik gehoord heb, via radio en TV.

Zo word de lijst van overleden sterren steeds langer, maar hun muziek blijft gelukkig bestaan.

Een gedachte over “Van Mars en terug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s