Wat raar of niet

Photo 004

 

 

Na alle onlust, word het dus tijd dat we asielzoekers, een tijdelijk verblijfs- vergunning geven, wat betekend dat ze weer terug gaan naar eigen land, als, de VN groen licht geeft en dat een asielzoeker ondertekenen een contract van verblijf in vreemde, wel in zijn taal, beleefdheids- vormen en gedragen, na te leven en zijn verplichtingen, aan deze verplichtingen geen rechten kan ontlenen en dus niet anders om en als dat niet bevalt, gewoon terug gestuurd kunnen worden naar land van keuzen, kiezen of delen, is een onderkomen niet schoon of een wc, dan steek je de handen uit de mouw en maak het schoon, leun niet tegen de samenleving die je op vangt, doe iets, aan je leef omgeving, rechten betekend ook plichten, liefde moet van twee kanten komen, dus elke vorm van geweld, past niet in onze samenleving, bevalt je dat niet, ga terug, roep geen schande uit over je lot genoten, die zich wel weten te gedragen, dankbaar te zijn, opgenomen te worden in een vreemd land, ver weg van je huis en haard en denk er aan, ook ik weet wat dat is, er zijn regels er zijn normen, bevalt het niet ga naar een ander land, veel sterkte gewenst, onmens!

Een gedachte over “Wat raar of niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s