Touw,kabel vislijn kort

P1060847

 

 

Ook al was je niet van mij, al was je een vreemde, niet eigen bloed, mijn hart staalt, jouw warmte, jouw zijn, aanwezig in mijn leven, jouw stralend gezicht, die lach, die blijdschap, het geluk, dat geluk laat vergeten en laat verdwijnen alle vragen, wat doet het er toe waar je vandaan komt of van wie, belangrijk is je bent en nog veel mooier je bent bij mij, ik mag genieten van je, ik mag je aan schouwen, ik mag je ruiken, mag je aanraken, als je naast me ligt in bed, je gezicht tegen mijn borst legt, je vertrouwen geeft, dan besef ik dat ik leef en dat ik weet waarom! Iedere dag laat je me beseffen dat het de moeite waard is om te leven, te mogen zorgen voor jou, dat je een plaats vind in deze wereld, die steeds moeilijker word, ik zal je leren, hoe je je moet verdedigen, waar je op moet letten, wil je niet verslonden worden, gebruikt, verminkt, nog erger gedood, ik leer je schieten, alleen in nood, ik leer je verbouwen, eten zo van de koude grond, ik leer je jagen, zoeken de goede kruiden die je vind in de bergen om ons heen, ik zal je alles leren omdat je mijn leven kleur geeft, dat terwijl het vlees om mijn botten, verkleurt, ik de weg insla van verrotting, het begin van verlaten, verlaten het leven, het zijn met jouw en voor ik mijn ogen sluit wil ik zeker zijn dat jij weer staat en overleeft, ik hou van je!

Een gedachte over “Touw,kabel vislijn kort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s