Nou dat is ook wat een beetje

P1060839

 

 

Gezichtsbedrog, dat is een mooi woord het bestaat uit veertien letters, dat was wel even twee keer natellen, het klopt, wat niet klopt is dat de massa verandert en toch lijkt als of het minder zwaar is, zo is het, als je een zwart vloerkleed in je kamer legt, ineens word het huis warmer en verbruik je minder stroom, dus als het waren foppen we ons zelf, dus zo ook, met mijn huis, ik geef de indruk dat mijn huis kleiner is en dit is goed, het huis overheerst niet de natuur, de natuur overheerst mijn huis, als het waren slokt het mijn huis op en krijgt plaats in de natuur, dat heet dan harmonie en als ik aan de harmonie denk, denk ik aan een trekzak, waar muziek uitkomt, dat heeft niets te maken met mijn huis! Muziek is mooi, als het waren is muziek, als je je ogen sluit een aanvulling van de natuur, zo luister ik graag naar de krekels en heb ik de pest aan muggen en zeker als ze te dicht bij me komen, dan sla ik ze het liefs dood en een bloedspoor is het bewijs, wat eens was een mug was, net zo als ik verbrijzel, bij elke voetstap, slak, mier, zelfs vogelpoep, soms tomaat of kropsla, zo zie je je kunt het nog zo gek niet bedenken, of het kleeft aan je schoen, laarszolen of blote voeten, soms zijn mijn voeten zo vies, dat ik wel drie dagen nodig heb, om al die lijken te verwijderen en zo verwijder ik me zelf ook, als het waren, met een stuk gum, dan wis ik me zelf uit en slechts een veer veegt de resten aan, in de prullenbak en de vuilnisman leegt de emmer, laad hem op en stort hem leeg op de vuilnisbelt ,waar die resten verbrand worden in de ovens en als een sintel eindigt op de afval hoop, waar na ik vermalen word tot as en verspreid word over de akkers en nieuw leven geeft aan mijn tuin of die van U, terwijl de lijken zorgen dat de sla er fris bijstaat en de kippen hun poten laten graven, opzoek naar insecten of graan.

Een gedachte over “Nou dat is ook wat een beetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s