Stambeeld, Bronze, staal,poederzuiker

P1060688

 

 

Het gevaar van de Franse patstelling is en dit is werkelijk, een nog gevaarlijker scenario, dat, in de eerst ronde Madame Le Pen een duidelijke overhand had, dus dat betekend dat mensen, anders gestemd hebben, misschien gewoon voor de grap of uit onwetendheid, als of je de vinger op de knop mag hebben van de Atoombom, gewoon! Maar even en na dat in de 2e ronde, echt moesten kiezen, voor hun toekomt, voor wat kies je? De toekomst van je kinderen en ik geloof niet, dat bij extreem rechts, om rechten van de mens gaat of kinderen, nog om verbetering van de huidige politiek, laat staan, dat er meer werk gevonden zou kunnen worden, behalve, gaskamer bouwers en grenzen die sluiten als of die nooit lek waren geweest, misschien een Duitse Atlandticwal hier of een Berlijnse muur daar, die dan, dit gevaar af zou moeten gaan wenden, nog geloof ik in een verbetering van het saamhorigheid gevoel, sociaal met mensen leven in een gemeenschap openstaan voor anderen, ik denk, dat de bruinhemden, weer moord en brand gaan roepen, die geschiedenis kennen we, IS! doet het beter, las ik, die vermoorden gewoon iemand, een ieder die afwijkt aan de norm, dus dat betekend een hoop werk, toch niet het werk waar wij in de Westerse wereld naar streven, zo als met IS, geloof ik niet in extreem rechts en zeker niet, in de achterband van kaal geschoren mensen met een hersens pan nul, in!, die vergeten dat ze met de vinger wijzen en drie vingers, naar hun zelf gericht zijn, niet dat ik een oplossing voor handen heb, gelijk, maar met geduld en een juiste, stem komen we echt wel tot een oplossing, dus speel niet met je stem, het wekt gevaarlijk hoop uit aan Madam Le Pen, want haar handen wringen en popelen om haar nonsens aan ons op te dringen en dan is geen weg terug, groet U op in een extreem recht geregeerde stad? Vraag het Beziers in Frankrijk en er komen steeds meer steden en gemeentes in Frankrijk, die recht bestuurt worden, let op.

Een gedachte over “Stambeeld, Bronze, staal,poederzuiker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s