Tegels in de oven

DSC_1055

 

Terwijl vannacht de eerste nacht vorst is geweest, waardoor ik wakker werd van de kou en dat is niet de fijnste manier wakker te worden, een paar uur later, scheen de zon alweer en word het veertien graden, dat is een mooie smoes de stalen trap te gaan schilderen, die hopelijk dit week einde met behulp van de jagers geplaatst zal worden.

Nadat we, ons gezin, een beroerde week achter de rug hebben gehad, dit alles heeft te maken met de gemeente, die ons vorig jaar beloofde, dat we een etage mochten bouwen, ik moest dan wel even inschrijven als boer bedrijf, dus zo gezegd zo gedaan en worden we door alle overheids instantie aangevallen. voor mij vertrouw zelfs je burger vader niet.

Omdat ik in het nieuwe jaar, het nieuwe atelier in gebruik ga nemen, heb ik een sponsor gevonden, via Duitsland en Parijs, ik wilden pigmenten hebben en vroeg wat dat zou gaan kosten? Het antwoord luide! U bent kunstenaar en dat kost U niks, ik dacht dat ik van mijn stoel viel en tevens was ik blij, mijn eeuwige vertrouwen in de mede mens, werd in een seconde hersteld, de dag daar op een keurige folder met kleuren, waar een schilders pallet alleen maar vrolijk van word, dus volgende week, word het met een bezorg diens gebracht en werd verzekerd dat als ik meer kleuren nodig had, ik niet moest verzuimen, dit aan te geven, wat! Wil je nog meer, daar kan Talens uit Badhoevedorp een voor beeld aan nemen, want van dat bedrijf heb ik nooit meer iets vernomen. Want wat moet je met een kist vol, van 250 ml verf, die zo hard is geworden dat je er iemand de hersens mee in kunt slaan? Niks, zo als altijd ik laat me niet kisten en ga door, ik hoop dat het met de rechtbank in Montpellier, ook zo afloopt, gelukkig een nieuwe advocaat toe gewezen gekregen, dus mouwen opstropen en? Natuurlijk afwachten.

Een gedachte over “Tegels in de oven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s