Waarheen of terug

DSC_0054DSC_0054DSC_0054072072

Zo als altijd komt een reactie later als de daad werkelijk en zo ook ik, ik maak geen uitzondering, ik lag beneveld in mijn bed toen mij vrouw riep kijk wat er gebeurt er zijn van die momenten, dat je je uitsluit van de realiteit, dat je geen zin hebt te weten wat er gaande is in de wereld van vandaag nog morgen, die derde wereld oorlog is allang aan de gang en daar hoef ik niet wakker voor gemaakt te worden, wel word ik wakker als je aan mijn familie komt, diep gelovige mensen, die recht hebben te geloven en natuurlijk weinig te doen hebben met een ongelovige thomas als ik, zij doen mij geen pijn en ik niet hen, dat wat gebeurt in Parijs was al een week bekend, dat het zou gaan gebeuren ergens in Europa, natuurlijk hebben ze de beroemde, beruchte vlag thuis gelaten, zodat ze niet zouden opvallen, veel ergers is dat dit soort onmensen niet terug schrikken van zoveel moorden, als je zelf geen zin meer hebt in het leven, Be eindig dit dan, neem geen onschuldige mensen met je mee, als je zelf totaal mislukt bent, ga! Ga naar daar waar je denkt dat je heen moet! Laat hen met rust die gezellig met vrienden uit zijn, genieten van wat het leven brengt en breng geen ellende, daar zitten wij niet op te wachten, Europa en de wereld, zoek nog steeds vrede en voor hen die geen bril hebben VREEDE, geweld zoeken wij niet, dit kennen we uit het verleden, U daar in dat verre land of niet ver weg van hier, wat wilt u bijdragen aan de VREEDE?ik schrijf dit groot op dat U uw bril kunt op houden, U dacht Europa in slaap gesust te hebben met jullie drugs, het tegendeel is waar, we zijn zo alert en wijzen elke vorm van geweld van Uw kant af, wij willen kinderen die naar school kunnen gaan, zonder angst, wij willen leven zonder angst en Uw angst, blaas die op in de woestijn, zo dat je niemand pijn doet, alleen je zelf en als je denkt dat je naast je god mag zitten, na je dood, je, god bestaat net zomin als die waar ik mee groot gebracht bent, slaap lekker en denk eens na, over waar jullie mee bezig zijn.

Een gedachte over “Waarheen of terug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s