Klote Trol en de fietsbel, belt

DSC_0405

Gisteren nieuws, een expo in Dio, ook wel het land van de rode aarde genoemd, het grens aan Lac Salagou, dit lukt alleen als je net over de top van de berg wilt gaan, natuurlijk nog enkele bergen verder en dan inderdaad, zie je het stuwmeer in de verte, dus je moet het doen met Dio een dorp tegen de berg bebouwt, met daar voor een Kasteel, gerestoreerd in tien jaar tijd ik dacht door een Duitser bezitter, dit laatste weet ik niet zeker, als je naar Dio gaat, dan heb je zelden zoveel bochten te

gaan, rechts, links etc., dan beland je bij een Gite en daar zal de expo plaats vinden er speelt die avond een band, dus de bedoeling is dat we eten, genieten en zingen, de datum is bekend 28 November 2015, voor mij betekend het dat ik bij Rene de schilderijen die gered zijn van de overstroming, ga sorteren, me een beeld vorm van de ruimte, om uit eindelijk, de Expo tot een geheel te brengen, waar de muziek zijn gang kan gaan en de tafel gedekt kan worden, zonder gestoord te worden, door natte verf spetters, dit laatste is een grapje, natuurlijk moeten jullie van heiden en ver komen, kom dat zien, geniet met ons feest met ons en laten we vergeten, wat was en is, gewoon voor even, dus de tentoonstelling zal dan ook de naam hebben van hier en niet daar, slaap lekker allemaal, ik heb weer werk te verrichten, de band ken ik niet, dus het word een verrassing, de gite ken ik wel, voor weinig geld, hebt je onderdak en een beetje meer een maaltijd en als geschenk kun je mijn schilderijen zien, die nog nooit getoond zijn in Nederland.

Een gedachte over “Klote Trol en de fietsbel, belt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s