Verstopte billen, gatverdamme

DSC_0119

Natuurlijk was dat artikel leuk in de telegraaf, met een foto als bewijs dat ik nog leef, het enige verschil is dat ik vorig jaar 7 keer ben onder gelopen, met alle gevolgen van dien en dit jaar slechts drie keer en dat is anders als bericht, al mijn werken zijn niet gespaard, laten we het maar helemaal niet hebben over de verf, een grote doos vol en kwasten, die hebben vier maanden in het water en vocht gelegen, dus helemaal verhard, daar komt bij alle pers en foto,s zijn verloren gegaan en dat kan ik U verzekeren was een logboek, waar een schipper jaloers op zou wezen, dus zo zie je dat de krant niet alles kan weten.

Ondanks mijn verzoeken me verf en doeken te sturen aan verschillende groothandels heb ik tot op heden 0 op het rekest gehad, wat betekend dat ik van voor af aan ga beginnen en dat kan als het atelier klaar is, ik zelf ben er klaar voor.

En onder tussen ga ik kijken of ik sommige werken kan herstellen en anders schilder ik er iets anders over heen, dan kunnen ze later met röntgenstralen wat ontdekken, dus ben dan als het waren geheime aan het bedekken met aarde, misschien worden ze wel gelijk verbrand. Misschien ben ik wel de mislukte schilder van de eeuw op Hitler natuurlijk na.

Wat dat betreft heb ik geluk na hem geboren te zijn en gelukkig ver weg van dat Duitsland van toen, van waar ik ook niet weet wat ik gedaan zou hebben als ik toen leefde, want als iemand de hele wereld gek kan maken, misschien ook ik.

Ik ben de de Nederlandse regering op een hoop gegooid, met de naoorlogse generatie, Terwijl dit niet klopt, tussen 1950-1952 leefde ik in een land waar de orde nog hersteld moest gaan worden, dus je kunt stellen dat ik 5-7 jaar later bevrijd ben, dan de Nederlander en met mij zo velen, dat is niet mee genomen in de kamer die het wetsvoorstel deed, minder pensioen uit te betalen. Omdat iedereen tot 1950 1 Januari wel rechten kon claimen, dus mij ontbrak 26 dagen???? o ja en die 5-7 jaar dan, foutje even Apeldoorn bellen. Kijk en daar hoor je dan niets over.

Gelukkig heb ik net vijf liter wijn gekocht, dat maat die jaren weer verdraagzaam en zie ik het leven weer vol zonneschijn, gaan in een keer de vogels fluiten, vissen springen omhoog uit de beek, mijn dochter geeft me een dikke kus en mijn vrouw zegt, maak je eigen eten maar klaar en dan voel je je zo klein, dat voor ik het weet in een letter ver ander, een t of een d, vat niet groot, maar heel klein, zelf Open Office Writer Correctie weet er geen raad mee en roept komt er nog iets na die t of d ???

Zo loop ik dan wel eens gillen door de bergen en deze zijn geduldig, soms leggen ze een arm om mijn schouder, als of ze het begrijpen en dat geeft me troost, soms ga ik ook in zo’n berg, liggen, een soort moederschoot, allen wat harder, wat stenig en zanderig,bramenstruiken of wildzwijnen stront, of herten poep, vogel kak,geen paarde drol, wat moet een paard daar nou? Laat me met rust in de arm van de berg en als ik dan thuis kom, heb ik blauwe plekken en schrammen en mijn vrouw kijkt me altijd wantrouwig aan, zo van wat heb jij gedaan? Ga dat maar eens uit leggen, voor je het weet, word je op gehaald en vast gebonden en krijg je een spuit of honderd in je kont of arm en ben je helemaal de weg kwijt, daarom ben ik ook blij met al die weg wijzers en zeker in Frankrijk, die wijzen altijd van uit een andere hoek, daar zou geen mens op komen, soms wijzen ze naar de hemel en daar wil ik helemaal niet naar toe, dus nog een keer de rotonde om, voor ik weet dat ik rechts af moet slaan, zo zag ik vandaag dat ik weer een hoop mensen blij heb gemaakt door te schrijven, Nieuwe Zeeland, Amerika, Frankrijk en Nederland, lees mensen lees, besef dat je niet alleen bent met je ellende, sluit je aan bij mij, dat gaan we feest vieren, want als wij het niet doen, nu we het daar over hebben, valt het mij en mijn vrouw op dat wij zelden gevraagd worden? Of is het omdat we zo druk zijn met feesten? Ja zo tegen de winter valt er weinig te feesten, behalve sinterklaas zonder pieten en kerstmis waarvan de kerstman Pedofiel blijkt te wezen, of dit laatste waar is weet ik niet, maar soms hoor je wat of ziet iets op TV of internet, nou die bakken het ook bruin, mijn dochtertje heb ik maar even de kamer uit gestuurd, nou dat boek van me word het dus ook niet, bij gebrek aan belangstelling heb ik het gestorte geld, weer terug gestort, dank aan die ene persoon die in het boek geloofde Donald bedankt.

Een gedachte over “Verstopte billen, gatverdamme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s