Regendruppel valt uit elkaar, lek

DSC_0482

We hebben de de nacht goed doorstaan, vandaag nog een keer door de overstroming waarschuwing en dan komt het mooie weer er aan.

Dus even duimendraaien , net de hond naar buiten gedaan, voor die de boel onder poept, dat doe je buiten, koffie gezet, dochter te eten gegeven en kleren voor school, dan naar school brengen en dan? Rust een halve dag genieten en om twaalf uur? Dan is ze weer vrij van school, af gelopen met de rust.

De maanden dat ik niet schreef, schreef mijn hoofd duizenden verhalen en nu? Ik ben ze allemaal kwijt, dus word het zaak dat ik met een glas wijn, in die grijze massa ga zoeken, het is een soort klerenkast waar alles op^gepropt en neer gegooit is, de deur staat op een kier, zo puilt de troep er uit, mouwen opstropen en leeg trekken die kast. Orde moet zijn, ga dat aan mijn vrouw vertellen, die weet net als mijn dochter een gaos te maken in noodtime en ik gek ruim het nog op achter haar kont.

Op de terug weg van school zag ik onze stroper lopen op zoek naar zijn maaltijd, sind Jose de Portugees, verhuist is, zijn het aantal vogels toe genomen, deze was geen stroper, maar jager en schoot op allles wat eetbaar was, het geen mij de wenkbrouwen deed fronsen, als je een klein vogeltje schiet, plukt, blijft er maar wijnig over wat eetbaar is, misschien komt het dat ik geen oorlog gekend heb, wel de honger, misschien was het wel de weelde waar in, ik later in opgroeide, die de vogels spaart voor een einde in de zwarte bak pan. Wat me doet denken aan het Ei van Jaap Fiescher.

Heb net te horen gekregen dat ik 17 euro moet betalen voor een pakje, dat nooit bezorgt is???zo wil ik mijn geld ook wel verdienen, dit is en uitspraak van de rechtbank en word volstrekt door in inkasso buro, zo niet word je voor het gerecht gedaagd, met alle gevolgen van dien.

Een gedachte over “Regendruppel valt uit elkaar, lek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s