Borstnippel of twee

037

Asl ik vieze dingen vertel vinden jullie dat leuk, dat kan ik zien, probeer het wel zo netjes mogenlijk tehouden, want anders zouden mensen me op straat aan kijken, van daar heb je hem de viespeuk, dit dachten ze alveel langer van me, maar kon toen altijd mijn hoofd afwenden en net doen als ik het niet was, dat mensen gewoon naar iemand anders keken, nu dat je meer herkenbaar word, door aldat grijze haar en een verlopen kop, val je al snel op tussen al die jonge mensen om je heen, die kijken ook al wat moet hij hier, word het nog geen tijd voor het bejaardehuis waar we je leeg kunnen plukken, nou die lol kan ik ze ontnemen, ik ben al een kaal geplukte haan, als het waren kijk je tegen mijn kippenvel aan een beetje rose van kleur, met die gekke zwarte plekken waar ooit veren waren, op sommigeplaatsen is het rood, dat zijn de plekken waar ze het hards getrokken hebben aan me en dat is dus bijna overal, dus echt ik zie er niet uit, dat was vroeger anders, toen was ik gewild en werd ook uit gekleed, dus het maakt eigenlijk niet uit, kip of kale kip, gebraden kip of slechts een pootje op de BQ en dan die pieren die binnenkomen zonder te kloppen, van die gedachte alleen krijg je zo,n gekke huid, natuurlijk heb ik zalf geprobeerd, zelfs overwogen, me te vermommen , vandaar dat ik onder dat grasveld dook, dat klinkt raar, dat weet ik, toch raad ik het iedereen aan dat eens perweek te doen, oke het kost wat moeite en je word vies, das beter als in zo,n hal ze de pestpokken tezweten en je ruikt gelijk aards, dan moet je me natuurlijk wel goed na doen, na een meter of tien gaan we dieper, als niet voor die tijd een wet bedacht gaat worden en de bedenker staat op je kop, op die grasmat en je neus zit in de aarde, gelukkig zo als met alle wetten, zijn ze even en dan komt er een nieuwe, dat duurt even,, dus het geeft je de kans door tegaan waar we gebleven waren, nu graaf je met je vingers en we gaan gewoon even op bezoek, in China, vergeet niet dat daar, zoms of vaak geen grasvelden zijn dus daar moet je dan maar gewoon uitkruipen en als je terug wilt, even markeren waar het was. Dus al met al, nog aarde in mijn grijze haar dos kom ik thuis, lekker ontspannen, dat is toch beter als je afbeulen op zo,n home trainer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s