Ruteltuttel

feest felix 2011 1156

Ik heb maar een fles los getrokken, wat maakt het uit hoe je schrijft, als je maar schrijft, zoveel landen zoveel mensen, schrok er van, wist niet dat jullie allemaal niets tedoen hadden, dat jullie tijd hadden voor een mislukking als ik, die ook maar wat aan klooit, waar mijn hoofd gewoon door gedraait is, zo dat ik op een stoel zit en mijn hoofd er naast zo dat het mee kan kijken wat ik aan het doen ben, nog een paar nachtjes en ik ga mijn gezin op halen, we gaan haring happen, dit laaste vind Mercedes zo mooi, al moet het wel in blokjes gesneden worden en die uien mogen achter wegen gelaten worden van haar, we gaan een toer maken door het land, dat zal wel de laaste keer worden, want met pensioen krijg je niet veel geld en zelfs met dat vacantie geld, kom je niet ver, niet verder als de volgende rekening die in de brievenbus valt net voor je het ontvangt, wat dat betreft heb ik beter tijden gekend, net als jullie, ach als je maar gezond bent en de rest dat zien we wel weer, we gaan gewoon door stemmen, we laten ons gewoon verder een speld op de mouw knopen, dit laaste kan niet, want spelden is niet knopen, vrij vertaald betekend het bedonderen, belazeren, met een kluitje in het riet sturen, nou mij sturen ze niet meer, ik trek aan het stuur en ga ergens anders heen, ik rij die berg af en niet meer op, verspilde energie, dat ze daar geen belasting op heffen? mijn vriend Jan uit Beek die doet dat op de fiets, die lijkt wel niet wijs, wel dapper, dat niet, denk eens aan al die zweet druppels op zijn voorhoofd? en voor straf drinkt die daar na een glas of twee drie bier!, al dat rubber op de weg achter latent, laat staan zijn kruis als of ik met mijn neus op zijn zadel zit en mee rij om tekijken of hij het wel goed doet, ik moet een goed gesprek aangaan met die neus van mij, die word ook met de dag gekker, wie gaat er nou op een zadel bij jan zitten? zal je zijn vrouw moeten horen? zo van wat moet die neus daar en van wie is die? zo ik ook hebben, stel een neus in mijn kruis en niet eens weten van wie, dat kan niet, misschien moeten we wel een commissie aan stellen van neuzen, wie war, wel en niet mzg neuzen, hangen of zo maar doen, ruiken, snuffelen, snotteren, groensnot achterlaten, dat met de vinger opgevangen en weer inslikken en niet over dat zadel, dit laaste word intresant, want die bil, natuurlijk een bil! want anders zou die neus over dwarsgaan en dat is door de commissie verboden, verboden voor dwarsliggende neuzen, die worden gelijk uit geschakeld, dus die kunnen dan ook niet de schuld later krijgen, van wat deed jij daar over dwars! dus die ene bil ziet die snotstreep, trekt zijn spier iets zamen, zodat er geen contakt komt en de fietser pakt een doekje en feegt dit af, zonder er raar van op tekijken, dit kan want elke fietser weet dat er een neus mee kan rijden, zwartrijders worden ze wel eens genoemt, heel bekend in de Tour de France, op elk zadel zitten zelfs meerdere neuzen, die terwijl er gefietst word, gaan neuzen tegen neuzen en dat word te gortig? daarom heb ik vandaag een commissie in gesteld, die heet, neus of geen neus, mee of niet mee, u kunt zig aanmelden via dit blog, wel gaat u door een andere commissie, de bil commissie, deze laaste is de beslissende en er bestaat geen beroep, tegen! zelfs de wielrenner word uit gesloten, iets te bepalen in deze bijde commissie,s, want anders kon het corrupt worden en dat willen we niet, oke dope tot daar aan toe, nee wij van de neuzen willen niet dat men ons later iets kan verwijzen, met vriendelijke groet de neuzen.

Een gedachte over “Ruteltuttel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s