Vrolijk, blij, onbedorven

022

Duizenden jaren geleden, ver van hier, toen sterren, nog anders stonden als nu, toen we anders, stonden tegen over het heden, toen alles nog moest gaan komen, toen zag ik reeds, die dingen die komen zouden, ik zag ze als het waren gebeuren en met mij vele anderen, velen zijn verbrand of nog erger, zij mochten blijven leven, vebannen, verstoten en niets heeft, hun tegen kunnen houden in wat, ze vertelde en gezien hadden, je was toch maar een gek of wist niet beter er zijn mensen, zo als ik, die hebben een derde oog, die hebben geesten, die zijn aan gesloten en er zijn er die hebben meer ogen en meer geesten en zijn nog verder aan gesloten, met wat er om ons heen is, die ruimte, waar we raketten in sturen, om tekijken wat daar nu gaande is, er zijn mensen die aangesloten zijn, net als een radio of tv, zelfs aan de computer,die aangesloten zijn aan de kristallen en horen deze geluiden, die de kristal, uitzend, die zelfde kristallen die uit de ruimte kwamen, naar ons, die van zo ver kwamen, dat andersom nog niet haalbaar is, zo als we, een vlieg doden en duizenden terug komen, zo als we proberen te,vernietigen, een leven, welk leven dan ook, vele malen, zich zal herhalen en herleven, zo als de ruimte, doet en zal op eisen, voor het zelf en terwijl ik door die ruimte ga, kijk ik met plezier naar jullie, die dat nog, ontdekken moeten, zoals dat duizenden, jaren geleden werd  gezien, nog voor we bestonden, er er iets was, van wat we nu noemen de aarde en ruimte;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s