Oever net geen vis

felix 002

Waarom ik schrijf, is, om in de spiegel tekijken, wie we zijn of denken tezijn, of wat, we hadden moeten wezen, als we eerlijk naar ons zelf waren en niet van, wat ons gevraagt word, waar we aan moeten voldoen, daar gaan we allemaal fout, daar is waar we later achter komen, als het telaat is, als spijt nog over blijft, zo als ik, heb, zo als we de haren uit ons hooft trekken, van waarom zo en niet anders, dat alles wat, wat we hadden gedaan, terug gedraait zou kunnen worden en we met een schoone lei, konden beginnen, als we eens, als die petten af konden zetten, die zo stoer stonden, voor al als ze scheef waren, dit op de hoofde van onze kinderen zetten,van zo hoort het?zo hoort het niet! zo mag het niet wezen, wat wil je aanmoedigen in je eigen tekorte, wil je door geven, wat niet goed is?als je daar bij stil wil staan, dan gaat die pet af, dan word je stil, dan wil je die haren kroesen, en aaien, zo als jij zo willen dat ze met jouw hadden gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s