Groen gras

feest felix 2011 333

Dan snap ook dat mensen belangen hebben,niet bij wat je schrijft,maar dat je vooral niet dingen schrijven, die lopende belangen schade kunnen, dan zijn we juist daar aan gekomen, het doen!wat er al al die jaren met ons gedaan wordt, dan is de Indo en de Molukker weer de koelie, dat gevoel heb ik altijd, bij alles om mij heen! ben en blijf ik een koelie, dan is die ezel in Portugal beter af, die is op gevreten en vervangen door een tracktor met oudewijven er op, dan is het die bekende politiek steekspel wat plaats vind, dat doet me besluiten, me los te worstelen, van mijn wortels, dan ga ik me verplanten, zo als ik me zelf heb laten baren, dan zeg ik vaarwel, aan wat was mijn moeder aarde, wat was mijn volk, mijn leed, dan ga ik alleen mijn weg verder, met mijn vrienden, die wel willen lezen waar het overgaat, de begrijpen de pijn een pijn die niet weg gehaalt door politieken handje klap, want die klap voel ik nog steeds, die afdruk, daar ik voor het leven, daar zijn de rollen verband te kort voor, daar is het rode kruis getuigen van geweest, daar zijn alle instantisch tot kinderbescherming toe, getuigen van geweest, dan ga ik weer naar Mars of andere plaatsen, waar mijn schrijven, vrij is en de waarheid vertelt mag worden ook al voldoet dit niet aan de burgelijke maatstaaf, dat is die zelfde maatstaaf die me verbannen heeft, verdreven, het maakt me niet uit, ik ben een Indo ik kan het wel aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s