Stront

Kun je voorstellen dat je daar schildert?
Kun je voorstellen dat je daar schildert?

Gelukkig kan ik zien wie er leest en wie alleen de plaatjes bekijkt en dat zijn de meesten, die moeten vaker stripboeken kopen, ben je snel uit gelezen en is makkelijk,, niet dat een stripboek je niet kan meevoeren in een wereld, die bizaar is, zelf zo bizaar dat ik het niet eens, hoef aan teschaffen, voor al die Chineese cartoens, met van die onechte ogen en dan die simpelen kreten, Pokie Mon achtige beelden, dan drink ik liever mijn glaasje wijn, dan troost ik me, dat mijn geest op een dag, het weer naar zijn zin heeft, dat die Rene, met rust laat word door mijn geest en mijn geest gewoon weer tegen mij klest, zodat ik met alle gelukzaligheid achter mijn pc kan zitten, FB kan bekijken en daar word ik ook niet echt blij van, maar het houd, je in  ieder geval, op de hoogte, van alle rechten, onrechten, verjaardagen en vooral veel, post kaarten, vermengt met recepten over lekker eten en gisteren!! mensen, die je doen geloven dat hun bedrijf, beter en gezonder is voor je, als wie dan ook, dan denk ik, donder op, dat hoeft van mij niet, ga op een andere zender zitten, maar verstoor mijn contakt met Mars niet, verstoor mijn aansluitingen van mijn pc niet, met dat!!, want als ik je nodig heb kan ik je wel vinden,in de geile gids, Google, noem maar op, soms denk ik wel eens en neem me niet kwalijk!, wat intresseer me je verjaardag, van iemand die ik niet ken? maar dan besef ik, dat je misschien heel alleen bent, op deze aarde, waar we bijna overbevolkt zijn, dan moet ik aan die kroeg denken waar wij vroeger kwamen, voor aan in de Ziekenstraat in Nijmegen, waar het wel, van belang is van welke kant je kwam, om te bepalen waar, wij toen waren, dat daar, terwijl iedereen mee zong op Andre Hazes zijn lied, ik ben zo alleen, dat daar, een eikel gaat zitten janken, alleen aan de bar, klungel!! was naast ons komen staan, had mee gezongen, dan had je niet in die hoek gezeten, heel alleen, dat zijn momenten dat mijn broek afzakt, nu ben ik, tenger gebouwt, dus dat gebeurt snel,  nu ben ik even  de draad kwijt. het laat toch in FB, de intense eenzaamheid zien van ons bestaan, mensen die de mond normaal niet open doen, in het daaglijks leven zwijgen? niet, allemaal hoor, zo radikaal ben ik ook niet, ik denk dat het komt van mijn geest, die aangesloten, via slangen, waar mijn geest een soort koffie filter word, die als je er heet water opgooit, dan het gene, wat ik lees, filtert in de kan, het daar onder neergooit en ik dan voel, waar, het nu omgaat, waar iedereen naar schreeuwt, een soort help? natuurlijk kijk ik daar door heen en like, want ik wil niet dat die ander het gevoel heeft dat die er alleen voor staat, zou ik ook niet willen, wat? niet aan moeten denken, wie zou er op die kruk willen zitten van die eikel, omdat je geen eikel hoeft tewezen om aan een boom tehangen, dan ga ik liever liggen, dan kan ik dingen anders zien, dan kan ik even weg dromen, een wensen doen, dat al die mensen, als ze dat kunnen op eigen benen, naar buiten gaan en als ze niet niet alleen kunnen, mensen de rolstoel pakken of weet ik wat, ze naar buiten onder de mensen brengen, zo dat ze vijfers, vol eenden zien en de stront er naast, in Friesland hebben ze daar een hele ophef van gemaakt, vogels die in het rond schijten?, zo wat?, maak dan een wc voor ze, met een bordje, HIER POEPEN SVP, maar zo als de mens eigen, zullen ze dat niet doen, net zo, als die kerel op de kruk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s