Gatverdamme

Beziers toen, die stad nog niet zo rechts was
Beziers toen, die stad nog niet zo rechts was

Via de statistieken zie ik dat vele lezers lui zijn, die niet weten dat je wel op WordPress.com moet klikken, wil je de rest lezen, ook krijg ik mails om andere schrijvers te liken of te bekijken, dit laaste zou ik graag doen, was het niet dat ik ondanks mijn zevenmijls laarsen, die ik om kan ruilen, tenminste dat staat op de bon van aankoop, tegen een TGV, dan glijden mijn voeten met een ongekende snelteinvaart door landen heen, maar omdat dat niet kan, de dag maar vierentwintig uur heeft en ook voor mij wil de klok geen uitzondering maken, lukt me dat zelden, met die zelfde snelteinvaart, gaat de fles cognac en zoete wijn ook op, voor ik het weet moet ik mijn dochter ophalen van school, bevalt de poes, met alle ellende vandien, doet me denken aan de belasting, waar ik ooit, door stommiteiten van mijn kant, op het matje moest komen en daar een man zit, die zijn naam mee had, maar dat was ook alles, ik zeg ik heb een gespleten persoonlijkheid, waarop hij mij aankijkt en zegt dat valt wel mee!! waar in ik ineens denk? ben ik bij de belastingen of bij de psy?? zijn die mensen aan het loket opgeleide dokters?dan heb ik toch het idee dat zo,n perzoon op het verkeerde werk was, later bleek hij dan een hele trukkendoos open tegooien, om het geld wat ik gedwongen werd tebetalen, op straffen van en toen bericht kreeg, dat die aanslag ten onrechte was, maar dat het bedrag verrekend werd met wat er nog openstond, als ik op die manier handelde werd ik in het gevang geworpen? gelukkig zijn er ergere dingen, nadat iedereen zijn handen in mijn broekzak heeft gestopt, zodat ik leeg overstraat liep, ook niet bang meer hoefde tezijn berooft teworden, wat ook fijn is? toch nog een positieve kant van het verhaal, huppel ik verder, dat komt om dat mijn nieuwe schoenen in gelopen moesten worden, natuurlijk had ik ze een nacht in de Waal kunnen gooien en de volgende dag aan kunnen trekken, maar daar de Waal, de Waal niet meer is, ondanks de berichten dat de paling in opkomst is, huppel ik maar voor een dag of twee, dat kan ook geen kwaad, mijn vrouw is weg,die is niet wijs, die gaat boodschappen doen, net voor sluitingstijd? ze kan nog wel de bank halen en dan moet ze zestig kilometer rijden, om net als ik een pc tekopen, want ik begin tevermoeden dat ze jaloers op me is? ze wil denk ik net als ik aan gesloten worden om dan tecontroleren wat ik daar doe in die ruimte, met wie ik praat? gek eigenlijk en heb haar vaak genoeg vertelt dat ik in de ruimte praat, misschien omdat ze een vrouw is! gelooft ze me niet, laat maar, daar komt ze dan wel vanzelf achter, dat in die ruimte niemand is, behalve wat afval wat rond zwerft, misschien een aap, die vergeten is te landen, of dat mannetje van de maan, die toch bleek tebestaan! we eten konijn, die mijn vrouw zo goed klaar kan maken, taait ze hem, dat konijn in de pan, halverwegen af! en kan ik het verder uitzoeken, nu ben ik bang dat dit konijn vast niet zo lekker smaakt, als dat zij kan, was ze niet weg gegaanen dan krijg ik beelden van een vliegtuig wat net neergestort is, dan krijg je terplekken kippenvel, dat zijn dingen waar ik bang van word en verdrietig, dus erge zin in dat konijn heb ik ook al niet meer, dan maakt het me niets meer uit, de tietel van dit verhaal had er niets mee temaken, die had ik geschreven voor ik het news vernam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s