Ik geef geen thuis

feest felix 2011 350

Ik geef geen thuis, niet omdat ik er niet ben, er zijn, van die momenten dat je denkt, bekijk het maar, zo als, van avond, hier is het, of, er op de deur, staat geschreven, kom binnen, doe je schoenen uit, leg je hooft neer en ga slapen?? maar, zo, is het niet!!! daar word ik gelijk wakker van, ik sta op van ellende, kan nog net het laaste beetje wijn in mijn glas, op drinken, vul het glas maar weer, op nieuw, zodat men niet het gevoel heeft, dat er geen wein, wat er erg Duits uit ziet, dus wijn, zou wezen, in huis, want dat is, toch wel, het, top punt van armoede, dit willen we niet hebben, nee!! niet dat ze achter je rug om, gaan praten, laat staan voor je?, terwijl het glas naar mijn mond rijkt, via mijn, slokdarm, verzinkt in, wat ik denk, dat moet mijn maag zijn?? dat geloof, ik zef niet, ik denk dat er een soort, tussen stop, bestaat, een plaats waar, je even, kunt zeggen, en nu is het genoeg! het leven is alveels, te moeilijk, veels te gehaast, dat klopt, als je schrijft, moet je opletten, dat je er niet naast typt, als je drinkt moet je op letten, dat je niet knoeit en als je pist, pis dan, niet naast de plee en dit laaste; overkam me vroeger vaak! ik moest mijn piemel vast houden, met twee, handen, en ik had grote handen, die niet bang waren voor de kracht, van, een piemel, wel gek, als of die piemel van mij, een soort, gevecht aan wou gaan, met mijn handen?, mijn handen waren altijd gewassen, dus, daar kon het niet aan liggen, maar van uit ,die!, gulp, naar de plee, in het gat! onder weg! terwijl ik voorzichtig, mijn piemel beet pakte, greep, beroerde, hij de ritz, nog net niet, het velletje ontkwam nog net, de damp van: de geur van gele,die stinkende pis, je gemoed kwam, in opstand,kwam, met mijn neus, die de nijging had, met korte ei of lange ij, al kokhalsend of kolhalzend, buiten boord gehezen te worden, zijn aders, gezwollen , van de drang, overboordenvol veel, op geslagen, bijna verzuurende, pis!!!, die zat te poppelen, los gelaten teworden, in een pis bak, van een nog niet nader omschreven cafe?? en dit was in Nijmegen!!!!, bijna verboden?? je ging naar een cafe !! met een naam!! of je ging niet!!: je ging niet uit!!, zo van, ik doe maar wat!!, dat was, meer watjes achtig!!, er bij willen horen!!, en dat de peimel ontbrak?? dat! kan gebeuren, dat overkomt een iedereen wel eens, ik zeg dit, op dat niet iedereen, die dit leest, gelijk het raam uit springt?? die piemel, van mij, zat nog steeds tussen mijn hand, broek, ritz, boven die stinkende pisbak, gelukkig??, smaakt, mijn glas wijn, goed!, dat wil niet zeggen, dat een hoop Nijmegenaren, zo als we die dan noemen, met vraag teken??? wie zijn de Nijmegennaren?? mijn piemel, iedergeval niet, maar hij had het wel naar zijn zin!! dit, om duidelijk te maken, dat ik op de goede plaats was, ook, al hing ik niet! elke dag boven de zelfde pisbak, dat, kon verschillen, ik had nl schoenen??, de rest kennen jullie wel, effijn, verder, om te pissen ben ik niet gekomen, soms wel, als niemand, me stoorde, gelukkig, heb ik mijn glas wijn, eigenlijk, ben, ik een over loper, vroeger dronk ik water, van water, naar limonade, gatverdamme, toen naar cola en toen op een dag!!! bier, ho, ho, was lekker, we hadden niet zoveel geld, we haalde, bij de spar, bessen jenever, maar dat is lang geleden en daarna?? rode wijn! en nu?? witte, witte wijn, is niet duur, ze halen gewoon het rode er uit, verkopen dat dan, voegen dat extra aan de rode wijn toe?, je kunt wel zeggen, dat als je, rode wijn koopt, je een beetje, de rode kleurstof van mij dringt, daar waar ik eigenlijk, veel van hou! maar, je weet, hoe het in het leven gaat? je trouwt een vrouw, ik zeg niet, je houd, van een vrouw en in eens verander je!alles wat je had, wat je dacht, wat je verleden was, boven die pisbak, je hand, die rits, die kroeg, die stad?? weg! leegte, niets, zelfs geen witte streep, geen agent, zul je zien, dat die moet pissen op het buro, je neemt een slok, je hoest, wel te beseffen, wat voor een impakt dat heeft, in je toekomstige leven, buiten, gesloten, de gevolgen voor je nageslacht, als je, teminste, die kans krijgt?? maar met zo,n piemel als ik, die consant in opspraak was, die had altijd wat te zijken? druppelde, die niet van gonnoro of weet ik hoe je dat schrijft, had die wel een druiper!! dit laaste gaat me makkelijker af, de dokter ook!!! een spuit in je reed, soms niet al te pijnlijk en dan naar buiten lopend, omdat niemand kon zien, dat je, met je piemel, boven die pisbak stond, waar de geur nu wel zo, bijtent was, dat je, je ogen dicht kneep en dacht, het is beter, in mijn broek te pissen, als, daar??
Maak, je maar, geen illusie, natuurlijk moest ik pissen, zeker wel, boven aan de Grote straat in Nijmegen, precies op de hoek, wel netjes in de goot, een straal!!! niet, tegen te houden!!!, zelfs die twee, kolen schoppen van handen, waren niet is staat, te bedwingen, wat normaal gesproken, een plas partij, had moeten wezen, zo van, piemel uit de broek en zoek het maar uit, iedereen blij en jij zeker? wat moet je met een volle blaas?? niks toch?? die straal, werd op gevangen, door een wel, overdachte gleuf, niet het zelfde, maar zorgde er voor, dat mijn pis, verdween, heel gestadig, wat de piemel, zelf onderhand, verloor, zo, in de Waal en tot op vandaag, benijd, ik de beneden buren niet, voor de stank overlast, die dat uit gestelde, gepis van mijn, voor jullie betekende, SORRY buren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s