Mijn dochter zegt, mijn vader?? is gek

DSC_0325

Ik heet Mercedes, en deze naam heb ik te danken aan mijn vader, mijn vader droomde altijd van die naam, hij was getroffen door het lot, de geschiedenis en niet zo als de barbaren, die dat vertalen in, een automerk,ook als was daar niets op tegen, want een vader die zijn auto naar zijn dochter noemt?? daar is toch niets mis mee??
Mijn vader is ooit eerder getrouwt, geweest en van die vrouw, mocht de dochter, niet Mercedes heten, dat werd Iris,toen is mijn vader, heel veel later een vrouw tegen gekomen,die met mijn naam, geen moeite had, nog veel leuker, mijn half broertje, je snapt wel, van een andere vader, heette Morgan, de naam van een piraat maar ook van automerk, dus mijn naam kon er ook nog wel bij, ik moet zeggen, terwijl de sneeuw op mij neerdwaalt, mijn vader was zo gek nog niet en ik niet minder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s