Hallo wereld!

Ik ben begonnen op aanraden van cornelia, de bedoeling is om te beschrijven wat er door een kind, heen gaat, in het begrijpen, van wat er nu eigenlijk gebeurt met je leven en hoe je leven bepaalt word, door zoveel factoren, met alle zijn neven effecten en complicatie, het is niet de bedoeling van me om me te verantwoorden voor mijn misstappen in het leven gedaan, meer een overpeinsing, het verdriet wat we elkaar aan kunnen doen, de hoop op een betere wereld en een betere politiek en regering, gemeenschap en samenleving, dit geld eigenlijk, voor een ieder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s